Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمانه اقتصادی، هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان، همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون سکه امامی ۴ میلیون و ۴۵ هزار تومان قیمت خورد، آمریکا حساس شد، بیت کوین سقوط کرد!، سهام آسیایی افت کرد، نماینده مجلس: تعیین سقف اجاره‌بها بهترین راه کار برای مدیریت بازار مسکن، گرانترین کشور‌های اروپایی برای زندگی، روسیه به فروش اوراق قرضه آمریکا ادامه داد و خیز اندونزی برای برقی‌سازی ناوگان خودرو‌ها را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سکه امامی ۴ میلیون و ۴۵ هزار تومان قیمت خورد

در پایان معاملات روز پنج شنبه؛ هر قطعه سکه تمام طرح قدیم با رشد ۱۲۰ هزار تومانی نسبت به نرخ پایانی روز قبل، به رقم ۴ میلیون تومان رسید. هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید (سکه امامی) به رقم ۴ میلیون و ۴۵ هزار تومان رسید که نسبت به بعدازظهر روز چهارشنبه، حدود ۲۰۰ هزار تومان گران‌تر شده است. هر نیم سکه بهار آزادی ۲ میلیون و ۱۹۰ هزار تومان و هر ربع سکه بهار آزادی نیز یک میلیون و ۳۹۰ هزار تومان قیمت گذاری شد. هر سکه یک گرمی، با افزایش ۱۰ هزار تومانی، ۹۶۰ هزار تومان معامله شد و هر گرم طلای ۱۸ عیار، ۳۹۵ هزار و ۴۰۰ تومان ارزشگذاری شد. همچنین هر مثقال طلای ۱۷ عیار آبشده که به عنوان مبنا برای محاسبات نرخ گذاری است، به رقم یک میلیون و ۷۱۲ هزار تومان رسید. حباب سکه با توجه به افزایش نسبی تقاضا برای خرید، به رقم ۱۵۰ هزار تومان رسید. 

موج افزایش قیمت طلا ناکام ماند

قیمت طلا پس از این که به بالاترین حد در دو هفته اخیر صعود کرد، در معاملات روز پنج شنبه بازار جهانی با اقدام سرمایه گذاران برای سودگیری از رشد قیمت این فلز ارزشمند، پایین آمد. هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز پنج شنبه بازار سنگاپور ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۱۴۲۲ دلار و ۶۸ سنت رسید در حالی که پیش از آن تا رکورد ۱۴۲۸ دلار و ۴۰ سنت پیش رفته بود. بهای معاملات این بازار روز چهارشنبه تحت تأثیر افت ارزش دلار آمریکا، ۱.۵ درصد افزایش پیدا کرده بود. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ثابت بود و در ۱۴۲۳ دلار و ۷۰ سنت ایستاد. بر اساس گزارش رویترز، شاخص دلار آمریکا در معاملات روز پنج شنبه در برابر سبدی از ارزهای بزرگ ۰.۲ درصد کاهش یافت، در حالی که روز گذشته تحت تأثیر آمار مطلوب خرده فروشی آمریکا، به بالاترین حد در بیش از یک هفته اخیر صعود کرده بود.

آمریکا حساس شد، بیت کوین سقوط کرد!

فرانس پرس: کمیته بانکی مجلس سنای آمریکا روز سه‌شنبه با دعوت از دیوید مارکوس، قائم مقام اجرایی فیس‌بوک، او را در مورد برنامه آتی این شرکت برای انتشار ارز رمزنگاری شده به نام «لیبرا» از اوایل سال ۲۰۲۰ میلادی، مورد پرسش و پاسخ قرار دادند. اعضای مجلس سنای آمریکا که در این جلسه حضور داشتند، با توجه به برنامه ارائه شده از سوی فیس‌بوک و نیز با استناد به رسوایی‌های پی در پی این شرکت به دلیل درز اطلاعات مشترکان آن، ورود فیس‌بوک به عرصه مبادلات بانکی را پرریسک ارزیابی کردند. همچنین اعضای کمیته بانکی سنای آمریکا تاکید کردند که توسعه بازار ارزهای دیجیتال نیازمند تصویب قوانین نظارتی مستحکمی است. در مقابل، مارکوس که پیش‌تر مدیر عامل شرکت مبادلات بین بانکی «پِی‌پَل» بوده به اعضاء این کمیته اطمینان داد که عرضه لیبرا تا پیش از جلب اعتماد قانون‌گذاران ایالات متحده به تعویق خواهد افتاد. پیش‌تر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نیز مخالفت خود را با توسعه بازار ارزهای رمزنگاری شده اعلام کرده بود. بدین ترتیب نرخ هر بیت کوین که هفته گذشته تا نزدیکی ۱۳ هزار دلار صعود کرده و به بالاترین حد در سال ۲۰۱۹ میلادی رسیده بود، در جریان مبادلات روز چهارشنبه تا ۹ هزار و ۴۰۰ دلار پایین آمد. بالاترین نرخ بیت‌کوین در سال ۲۰۱۷ میلادی و در آستانه ۲۰ هزار دلار ثبت شده است.

در هفته‌ای که گذشت؛ دلار ۱۲۵۰ تومان کاهش یافت

در پایان معاملات دیروز، بر اساس اطلاعات سامانه سنا بانک مرکزی، هر اسکناس دلار آمریکا به نرخ 11400 تومان خریداری شد و در مقابل با رشد 100 تومانی نسبت به روز چهارشنبه، به نرخ 11500 تومان به متقاضی دریافت دلار آمریکا فروخته شد. همچنین هر یورو به نرخ 13300 تومان خریداری و به قیمت 13400 تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته شد. این نرخ نسبت به روز چهارشنبه، 100 تومان افزایش داشته است. هرچند در مجموع نرخ دلار و یورو نسبت به پنج شنبه قبل یعنی بیستم تیرماه، با کاهش 1250 تومانی همراه شدند و دلار از نرخ 12750 تومان به نرخ 11500 تومان رسید.

سهام آسیایی افت کرد

روز پنج‌شنبه، به دنبال افت سهام وال‌استریت پس از انتشار نشانه‌های اولیه‌ای از اینکه جنگ تجاری آمریکا و چین، به درآمدهای شرکت‌ها آسیب زده است، تقاضا برای اوراق قرضه آمریکایی به عنوان سرمایه امن بالا رفت و سهام آسیایی افت کرد. گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن ۰.۲ درصد افت کرد، در حالی که شاخص نیکی ژاپن، به دنبال انتشار داده‌هایی که نشان می‌داد صادرات این کشور در ماه ژوئن هم افت کرده است، با سقوط سنگین ۱.۹۷ درصدی روبرو شد. در بازار چین، شاخص کامپوزیت شانگهای ۰.۶۱ درصد افت کرد و هانگ‌سنگ در هنگ‌کنگ ۰.۵۹ درصد پایین آمد. ای‌اس‌اکس استرالیا ۰.۳۶ درصد پایین آمد و کاسپی کره‌جنوبی، به دنبال کاهش غیرمنتظره نرخ بهره توسط بانک مرکزی، ۰.۴۰ درصد از ارزش خود را از دست داد. در وال‌استریت به دنبال اعلام نتایج عملکرد شرکت‌های مرتبط با تجارت، هر سه شاخص مهم سهام افت کردند. در ابتدای این هفته رییس‌جمهور ترامپ با تهدید وضع تعرفه جدید بر ۳۲۵ میلیارد دلار از واردات باقی‌مانده چین، تنش‌های تجاری بین دو کشور را بالا برد. این در حالی است که بازارها به شدت در مورد بازگشت مذاکرات تجاری مضطرب هستند. وال‌استریت ژورنال گزارش داد که پیشرفت در مذاکرات تجاری چین و آمریکا به علت مساله محدودیت‌های ایجاد شده برای شرکت هوآوی، متوقف شده است. نگرانی‌ها در مورد جنگ تجاری چین و آمریکا و تقاضا برای اوراق قرضه آمریکا، به عنوان سرمایه امن را بالا برد و سود این اوراق سقوط کرد. سود اوراق ۱۰ ساله و ۳۰ ساله آمریکا به ترتیب به ۲.۰۶ درصد و ۲.۰۵۷ درصد، کاهش یافت.

قدرت خرید مسکن از محل تسهیلات به شدت کاهش یافت

دفتر مطالعات زیربنایی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی طی گزارشی با عنوان «چالش‌ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ در بخش مسکن» اعلام کرد: وضعیت اقتصادی کشور در یک سال گذشته سبب شده است که مسکن نیز همانند بسیاری از بخش‌های اقتصادی و تولیدی کشور دچار مشکل شود. تحریم‌ها، کاهش فروش نفت، کاهش ارزش پول ملّی و سایر مشکلات اقتصادی در یک سال گذشته سبب تشدید مشکل تولید و عرضه مسکن در کشور شده است. بر اساس این گزارش با افزایش قیمت مسکن فاصله بیشتری بین استطاعت خانوار و قیمت مسکن ایجاد شده به نحوی که سهم وام‌های مسکن در توانمندسازی مالی خانوار به‌خصوص در کلان‌شهرها به‌شدت کاهش یافته است. بر اساس مطالعات مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، فعالیت‌های بدون محدودیت سوداگران مسکن وضعیت پرتلاطم اقتصاد مسکن را وخیم‌تر کرده که این مسئله به دنبال نوسان‌های شدید ارز و سکه و ایجاد تناظر با این بازارهای موازی در یک سال گذشته شدت بیشتری پیدا کرده است. در این گزارش آمده است: با شناخت این آسیب‌ها در حوزه مسکن از جمله مهم‌ترین راهکارهایی که می‌تواند مفید باشد می توان به مواردی همچون افزایش سقف وام و اولویت پرداخت به خانه اولی‌ها در راستای کاهش شکاف استطاعت و قیمت و تأمین سهم بیشتری در توانمندسازی اقشار متوسط برای خانه‌دار شدن و همچنین وضع مالیات بر عایدی و معاملات مکرر مسکن جهت محدودسازی دلالی و سوداگری و کمک به متقاضیان واقعی اشاره کرد.

نماینده مجلس: تعیین سقف اجاره‌بها بهترین راه کار برای مدیریت بازار مسکن

سیداحسن علوی نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از مخالفت اعضای هیأت دولت با تشکیل کمیته تعیین سقف اجاره‌بها، گفت: امروز کشور با معضل بزرگی مانند گرانی مسکن مواجه بوده و عملا مردم به ویژه مستأجران در شرایط کنونی قادر به تأمین مسکن نیستند. شرایط امروز بازار خرید و فروش و اجاره مسکن بحرانی است و دولت باید این وضعیت را مدیریت کند، اما متأسفانه اقدام قابل قبولی در این رابطه صورت نگرفت. وی ادامه داد: بهترین راه کار برای مدیریت بازار اجاره بها در شرایط کنونی، تعیین سقف اجاره‌بها بود تا مالکان نتوانند قیمت اجاره را به میزان دلخواه بالا ببرند. علوی گفت: ما امروز در شرایط تحریمی و جنگی قرار داریم و اقتصاد مسکن ما دچار تلاطم شده، بنابراین در این شرایط نیاز به سیاست های دستوری و تحکمی برای مدیریت بازار داریم، در غیر این صورت اگر به دنبال سیاست گذاری های بلند مدت باشیم، بازار امروز از دست می رود. در یک سال اخیر مستأجران زیر گرانی قیمت مسکن له و نابود شده اند و دولت تازه به دنبال سیاست گذاری برای ساماندهی بازار است. دولت باید بپذیرد که امروز قیمت ها در بازار مسکن توسط دلالان و سوداگران تعیین می شود، بنابراین دولت در این عرصه خود باید پا به میدان گذاشته و قیمت ها را تعیین کند. امروز شاهد موج مهاجرت معکوس مردم از کلانشهرها به ویژه پایتخت به سمت حاشیه شهرها هستیم، از این رو قطعا حاشیه نشینی تبعاتی دارد که حل آن ها اعتبارات بسیار و زمان طولانی می طلبد. /خانه ملت

گرانترین کشورهای اروپایی برای زندگی

مرکز آمار اروپا، در بررسی صورت گرفته از هزینه های زندگی در ۳۷ کشور اروپایی تا پایان سال ۲۰۱۸، هزینه های زندگی در کشورهای شمالی و غربی اروپایی به طرز محسوسی بیشتر از هزینه های زندگی در کشورهای شرقی و جنوبی بوده است.

در این رده بندی، ایسلند گران ترین کشور اروپایی شناخته شده است؛ به گونه ای که هزینه های زندگی در آن ۵۶ درصد بیشتر از متوسط کشورهای اروپایی بوده است و پس از ایسلند، سوئیس با هزینه های ۵۲ درصدی بالاتر از میانگین، نروژ با ۴۸ درصد، دانمارک با ۳۸ درصد و ایرلند با ۲۷ درصد به ترتیب در رده های دوم تا پنجم قرار گرفته اند. برکی کارلسون، رئیس انجمن مصرف کننده در ایسلند گفت: این نکته را نباید فراموش کرد که ایسلند دارای یکی از بالاترین سطوح دستمزد در بین کشورهای اروپای نیز هست و دولت و بانک مرکزی تلاش ویژه ای دارند که با کنترل رشد قیمت ها، قدرت خرید شهروندان این کشور را تا حد ممکن حفظ و حتی افزایش دهند. پیشتر موسسه "نست پیک" در رده بندی گران ترین شهرهای اروپایی برای زندگی، لندن را گران ترین شهر اروپایی و پنجمین شهر گران جهان از نظر هزینه های زندگی معرفی کرده بود و پس از آن، اسلو نروژ، زوریخ سوئیس و آمستردام هلند به عنوان دومین تا چهارمین شهرهای گران قیمت اروپایی معرفی شده بودند.

خیز اندونزی برای برقی‌سازی ناوگان خودروها

تویوتاموتورز که یکی از خودروسازان برتر در جهان به شمار می‌رود و سهم قابل‌توجهی از بازارهای جهانی را به خود اختصاص داده، به تازگی اعلام کرده است که ظرف مدت چهار سال قصد دارد دو میلیارد دلار در زمینه توسعه و تولید خودروهای برقی در اندونزی به‌عنوان یکی از پرجمعیت‌ترین کشورهای منطقه شرق آسیا با اختصاص سهم چشمگیری از بازارهای فروش خودرو در این منطقه، سرمایه‌گذاری کند. مقامات اندونزی نیز پیش‌تر اعلام کرده بودند بنا دارند این کشور را به مقصدی جذاب برای خودروسازان بین‌المللی تبدیل کنند و به این ترتیب بازار فروش خودروهای برقی را در این کشور توسعه دهند به‌گونه‌ای که مشتریان برای انتخاب و خریداری این وسایل نقلیه با گزینه‌های متعددی روبه‌رو باشند. اندونزی همچنین در تلاش است تا نظر سایر خودروسازان برتر فعال در جهان را به سمت خود جلب کند تا سهم بازار خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط‌زیست را در این کشور افزایش دهد.

روسیه به فروش اوراق قرضه آمریکا ادامه داد   روسیه که زمانی یکی از سرمایه‌گذاران اصلی در اوراق قرضه آمریکا بود و بیش از ۱۷۰ میلیارد دلار از این اوراق را در اختیار داشت، طبق داده‌های جدید خزانه‌داری آمریکا، در ماه می، به کاهش دارایی خود از این اوراق ادامه داده و میزان آن را به حدود ۱۲ میلیارد دلار رسانده است. میزان ذخایر روسیه از اوراق خزانه‌داری آمریکا در یک ماه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار کاهش یافته و به ۱۲.۰۲۴ میلیون دلار رسیده است، که ۵.۲۵ میلیارد دلار از آن اوراق بلندمدت هستند. مسکو در سال گذشته شتاب بیشتری به روند کنار گذاشتن اوراق قرضه آمریکا داد. روسیه در سال گذشته دارایی خود از اوراق قرضه آمریکا را از ۹۶.۹ میلیارد دلار به ۱۳.۲ میلیارد دلار کاهش داد. بیشترین کاهش این ذخایر در ماه آوریل و می انجام شد و این کشور حدود ۸۱ میلیارد دلار، ذخایر اوراق قرضه آمریکای خود را کاهش داد. این در حالی است که سال ۲۰۱۰ میزان ذخایر روسیه از اوراق قرضه آمریکا به ۱۷۰ میلیارد دلار رسیده بود. جنگ تجاری آمریکا با چین هم باعث شده است این کشور، که بزرگترین دارنده اوراق قرضه آمریکا در جهان است، آرام آرام ذخایر خود را کاهش دهد. میزان ذخایر کنونی چین از اوراق قرضه آمریکا به ۱.۱۱ تریلیون دلار رسیده است، درحالی که در ماه آوریل ۱.۱۱۳ تریلیون دلار بود که این میزان بیش از ۱۰ میلیارد دلار کمتر از سطح این ذخایر در ماه مارس می‌باشد.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: قدرت خرید مسکن تسهیلات افزایش قیمت قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه قطعنامه ۵۹۸ صندوق توسعه ملی مسعود رجوی میدان حسن آباد شورایاری ها علیرضا دبیر آیت الله حقانی حذف یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است

نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران با تاکید بر بازگشت قیمت‌ جهانی طلا از مسیر صعود به دلیل کاهش تقاضای سرمایه‌گذاری بر روی طلا در بازارهای جهانی،  روند نزولی نرخ ارز در داخل را در کنار کاهش قیمت اونس جهانی طلا، دو عامل موثر بر کاهش قیمت سکه و طلا در بازار داخل عنوان کرد و گفت افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر (ربع سکه و سکه‌های یک گرمی) عاملی است که مسیر این قطعات را از مسیر کاهشی سکه و طلا جدا کرده است.

محمد کشتی‌آرای در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: قیمت جهانی طلا که طی دو ماه اخیر، سیر صعودی به خود گرفته و به رقم‌های بی‌سابقه دست پیدا کرده بود، در این هفته سیر نزولی داشت و در حقیقت، جاذبه خرید طلا در بازارهای جهانی از دست رفت؛ علت آن نیز این بود که باتوجه به بهتر شدن شرایط سیاسی جهان و آرامش ایجاد شده در برخوردهای نظامی خاورمیانه، طبیعتاً تقاضا برای خرید طلا به‌ جهت سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کرده است. بر همین اساس این هفته، قیمت جهانی طلا با ۴٠ دلار کاهش، روز گذشته (پنجشنبه) به ٢٢٩٧ دلار برای هر اونس طلا رسید.

اوادامه داد: از سوی دیگر در یک هفته اخیر که سیر نزولی قیمت اونس جهانی را داشتیم، نرخ ارز در اخل نیز روند کاهشی داشت؛ هرچند که در برخی رزها، نوسان افزایشی را هم تجربه کرد اما در مجموع، طی یک هفته اخیر، نرخ ارز کاهشی پیش آمد؛ بنابراین این دو عامل سبب شد که تغییرات کاهشی مختصری در قیمت سکه و طلا را شاهد باشیم.

تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات سکه و طلا

وی در رابطه با آخرین قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا در بازار و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: روز گذشته (پنجشنبه)  در  آخرین  معاملات،  سکه  تمام طرح قدیم  ٣٨ میلیون و  ٢٠٠ هزار تومان بود و به نسبت ابتدای هفته ٣٠٠ هزار تومان کاهش داشت. قیمت سکه تمام طرح جدید که در جریان نوسانات تا ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان (در این هفته) نیز بالا رفته بود، در آخرین معاملات روز پنجشنبه ۴١  میلیون  و  ٨٠٠ هزار تومان بود که به نسبت اول هفته، تغییری نداشت. نیم سکه نیز با ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی در آخرین معاملات به ٢۴ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان رسید. 

اوتصریح کرد: علیرغم روند نزولی قیمت‌ سکه و طلا اما افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر سکه (ربع سکه‌ و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) سبب شد که این قطعات کوچکتر نسبت به ابتدای هفته، افزایش بها را تجربه کنند. ربع سکه با ٣٠٠ هزار تومان افزایش هفتگی به ١۵ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز به نسبت ابتدای هفته با ٢٠٠ هزار تومان افزایش قیمت همراه و در آخرین معاملات، هفت میلیون و ٣٠٠ هزار تومان دادوستد شد.

کشتی‌آرای ادامه داد: قیمت هر مثقال طلای آب شده (١٧ عیار)، با نوسانات معمول بازار ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی داشت و در پایان هفته قیمت هر مثقال طلای 17 عیار ١۵ میلیون و ٣٠ هزار تومان بود. هر گرم طلای  ١٨ عیار نیز بطور متوسط با ۴٠ هزار تومان کاهش قیمت نسبت به ابتدای هفته، در آخرین معاملات، سه میلیون و ۴۶٩ هزار تومان به ازای هر گرم، مبنای معاملات طلا قرارگرفت. 

علی‌رغم کاهش قیمت‌ها، حباب سکه بزرگ‌تر شد

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: همانطور که اشاره شد، افزایش تقاضا برای خرید سکه، سبب شد که حباب سکه نیز این هفته با افزایش همراه باشد و ۵٠٠ هزار تومان افزایش پیدا کند؛ در آخرین  معاملات پایانی هفته، قیمت هر قطعه سکه هفت میلیون و ٨٠٠ هزار تومان دارای حباب بود. 

وی خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که این روزها در اتاق ارز و طلا، سکه نیز حراج و واگذار می‌شود اما نکته جالب اینجاست که هیچ‌یک از این سکه‌هایی که در اتاق ارز و طلا به فروش می‌رسد، تاکنون به بازار برنگشته است؛ بنابراین بازار تقاضای طبیعی خود برای خرید سکه را دارد و از همین روی هم هست که حباب سکه این هفته با افزایش همراه شده است. سکه‌هایی که در فروردین ماه توسط بانک مرکزی فروخته‌ شد، هنوز به بازار عرضه  نشده و هرکسی که خریداری کرده، نزد خود نگه داشته است.

به گفته‌ی این کارشناس بازار سکه و طلای کشور، در حال حاضر، باتوجه به سیر نزولی نرخ ارز در بازار و فاصله از عددهایی که پیدا کرده بود، سطح دادوستدها در بازار عادی، به دور از هرگونه التهاب و کاملا منطقی بوده است و هیجان خاصی برای خرید و فروش مشاهده نشده است.

کشتی‌آرای برای هفته پیش‌رو نیز پیش‌بینی کرد: بنظر می‌رسد که هفته ابتدا نیز شرایط به همین صورت باشد. قیمت جهانی طلا تا این لحظه (جمعه) نوسان خاصی نداشته و بازار ارز هم که در ثبات نسبی به سر می‌برد؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که قیمت‌ سکه و طلا در همین محدوده‌ها باقی بماند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت نفت چند دلار شد؟