Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در ۱۸۹۲ دلار و ۹۷ سنت معامله شد. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد افزایش، در ۱۸۹۵ دلار و ۱۰ سنت بسته شد.

قیمت طلا در سال ۲۰۲۰ که بانک‌های مرکزی و دولت‌های جهان برای مقابله با پیامد‌های شیوع ویروس کرونا بر اقتصادهایشان، به اجرای گسترده تدابیر محرک مالی و پولی متوسل شدند، ۲۵ درصد رشد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تای وونگ، مدیر معاملات مشتقات فلزات پایه و ارزشمند در شرکت BMO در این باره گفت: بانک مرکزی آمریکا تا سال ۲۰۲۲ همچنان سیاست پولی تسهیلی خود را حفظ می‌کند و استقراض و هزینه در این کشور افزایش خواهد یافت. بر این اساس، دلار آمریکا به شدت افت کرده و نمی‌تواند صعود کند که به نفع طلاست. با این حال اگر واکسن کووید ۱۹ واقعا موثر باشد و ویروس کرونا را تا تابستان شکست دهد، ممکن است رشد قیمت طلا را محدود کند.

طلا که دارایی بدون بازدهی است، به عنوان دارایی امن در برابر تورم شناخته می‌شود که نتیجه سیاست‌های مالی جاری برای حمایت از اقتصاد‌ها در برابر پیامد‌های همه گیری ویروس کروناست.

اونس نقره با رشد حدود ۴۸ درصدی قیمت در سال ۲۰۲۰، از طلا عملکرد بهتری داشت با این حال بهای هر اونس نقره برای تحویل فوری روز پنج شنبه ۱.۲ درصد کاهش یافت و به ۲۶ دلار و ۳۰ سنت رسید.

اوله هانسن، تحلیلگر ساکسو بانک اظهار کرد: ما پیش بینی می‌کنیم که نقره در سال ۲۰۲۱ تحت تاثیر توسعه انرژی سبز، تقاضای صنعتی و احیای اقتصادی که بیشتر از طلا به نفع نقره خواهد بود، درخشش بیشتری پیدا کند.

پالادیم با رشد قیمت بیش از ۲۵ درصدی در سال ۲۰۲۰، برای پنجمین سال متوالی رشد کرد. پلاتین با رشد حدود ۱۰ درصدی، برای دومین سال متوالی رشد کرد.

بهای هر اونس پالادیم با سه درصد افزایش، به ۲۴۳۳ دلار و ۶۱ سنت رسید و پلاتین با ۰.۲ درصد کاهش، ۱۰۶۳ دلار و ۵۲ سنت بود.

بر اساس گزارش رویترز، هر دو فلز در خودروسازی برای تولید مبدل‌های کاتالیکی برای فیلتر دود اگزوز خودرو مورد استفاده هستند. به گفته استفن اینس، استراتژیست ارشد شرکت اکسی کورپ، با تمایل مردم به استفاده از خودرو‌های شخصی، هر دوی این فلزات ارزشمند از بهبود فروش جهانی خودرو، تحکیم استاندارد‌های آلایندگی و واردات بالای چین سود خواهند برد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا قیمت طلا پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۸۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

چین مقصد نخست صادرات کشور 

عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی سه میلیون و۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

اقلام عمده وارداتی

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار، سه قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم نخست کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتابگردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک‌هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

مبادی اصلی واردات

بر اساس این گزارش، هفت کشور نخست طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش، به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکورد مسابقات فری استایل اسکیت شکسته شد
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا، سکه و دلار در بازار چهارشنبه۱۲ اردیبهشت
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳