Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ معامله‌گران آتی کوتاه مدت در شرایط کنونی به سمت سرمایه‌گذاری بلندمدت در این بازار سوق پیدا کرده‌اند. در پیش گرفتن روند نزولی شاخص دلار آمریکا در هفته جاری به نفع فلزات گرانبها تمام شده است. بر این اساس طلای آتی ژوئن با ۱۶.۵۰ دلار افزایش به ۱۷۵۷.۹۰ دلار در هر اونس و نقره آتی می در بازار کومکس نیویورک در بالاترین سطح دو هفته گذشته رسید و با ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۱۳ دلار افزایش به ۲۵.۵۶ دلار در هر اونس است.

بازارهای جهانی سهام روز گذشته عمدتا روند باثباتی داشتند. هر سه شاخص اصلی ایالات متحده روز گذشته روند صعودی در پیش گرفتند. دو شاخص اس‌اندپی۵۰۰ و داو جونز طی هفته جاری موفق به ثبت رکوردهای جدید شده‌اند. در شرایطی که معامله‌گران و سرمایه‌گذاران همچنان تمایل به سرمایه‌گذاری‌های ریسک پذیر دارند که این مساله موجب رونق بازارهای سهام شده است که این مساله موجب محدودیت صعود بازار فلزات گرانبها شده است.

انتشار صورت جلسه آخرین جلسه کمیته بازار آزاد فدرال رزرو FOMC که در ماه مارس برگزار شده است، بیانگر آن است که بانک فدرال رزرو برای مدت زمانی دیگر سیاست‌های پولی خود را تغییر نخواهد داد. در ایرلند شمالی روز گذشته ناآرامی‌های داخلی و شورش‌هایی شکل گرفته که بازار ناظر این اتفاقات خواهد بود. بسیاری معتقدند که وضعیت انگلیس می‌تواند بدتر شود چرا که قوانین این منطقه پس از برگزیت تغییراتی داشته است.

در بازارهای کلیدی خارجی روز گذشت شاخص دلار آمریکا کاهش یافت به نظر می‌رسد روند صعودی شاخص دلار به شدت کمرنگ شده است. قیمت نفت خام اندکی کاهش یافت و هر بشکه حدود ۵۹.۶۵ دلار معامله شد. همچنین روز گذشته بازده اوراق قرضه خزانه داری ایالات متحده در محدوده ۱.۶۴۶ درصدی معامله شد.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند نزولی معاملات آتی طلای ژوئن همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. با این حال اخیرا روند صعودی قیمت‌ها قوت بیشتری یافته است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت بالاتر از ۱۸۰۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی فنی ۱۷۰۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در ۱۷۷۴ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۸۰۰ دلار عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست بر روی کمترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۳۳.۶۰ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم بر روی پایین‌ترین نرخ معاملات هفته یعنی ۱۷۲۱.۶۰ دلار در هر اونس مشاهده شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

روند نزولی معاملات آتی نقره می همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. نمودارهای روزانه همچنان بیانگر یک روند نزولی ۹ هفته‌ای هستند. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی بالاتر از ۲۶.۷۴ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی فنی و کمترین قیمت معاملات ماه مارس یعنی ۲۳.۷۴ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا ۲۵.۷۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۲۶ دلار در هر اونس مشاهده شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست ۲۵ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم در پایین‌ترین قیمت معاملات هفته جاری یعنی ۲۴.۶۶ دلار در هر اونس قرار گرفته است.

پربیننده ترین دلار باز هم ریزش کرد قیمت دلار ۱۹ فروردین ماه۱۴۰۰ قیمت دلار ۱۸ فروردین ماه۱۴۰۰ عقب نشینی بازار فلزات گرانبها/ معامله‌گران همچنان ریسک پذیرند پیش بینی قیمت دلار برای فردا ۱۹فروردین/ توقف معاملات تا دریافت سیگنال جدید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برجام دلار در هر اونس و سطح سطح پشتیبانی روند نزولی سطح مقاومت روز گذشته هدف بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۹۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!

به گزارش خبرآنلاین ،در پایان معاملات چهارمین روز هفته، دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای با افت ۰.۵۴ درصدی، معادل ۱۲ هزار و ۲۲۶ واحد از ارتفاع این شاخص، در سطح دو میلیون و ۲۶۸ هزار واحدی قرار گرفت.

تجارت نیوز در خبری نوشت:کاهش ارتفاع نماگر اصلی تالار شیشه‌ای در حالی اتفاق افتاد که شاخص هم‌وزن به‌عنوان نشان‌دهنده روند عمومی قیمت شرکت‌های کوچک و متوسط، عملکردی موازی به ثبت رساند. شاخص هم‌وزن نیز با افت ۰.۸ درصدی (معادل ۶ هزار و ۳۲۱ واحد) تا پله ۷۵۰ هزار و ۸۰۴ واحدی پایین رفت.

معاملات بورس تهران در آینه آمار و ارقام

تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را در روز سه‌شنبه، دو هزار و ۸۷۵ میلیارد تومان نشان می‌داد. گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات چهارمین روز هفته را نیز ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون برگه سهم نشان می‌دهد.

کارشناسان معتقدند هرچه حجم معاملات در محدوده‌های فعلی شاخص کل، سطوح بالاتری را لمس کند، چشم‌انداز روشن‌تری از موج تازه شاخص کل در ذهن سهامداران ترسیم می‌شود. چراکه ورود سهامداران تازه‌نفس، راه صعود را هموارتر می‌کند.

همچنین بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز حکایت از خروج سرمایه آنها از بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه حقیقی در پایان معاملات روز سه شنبه بورس، خبر از خروج ۲۳۷ میلیارد تومانی پول حقیقی از سهام، حق تقدم می‌دهد.

پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

شاید اگر دنبال بهترین کلمه برای توصیف معاملات بازار سرمایه در دومین هفته اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ بگردید، فرسایشی و خسته‌کننده کلمات متناسبی برای این مقصود به شمار رود. در همین حین، معاملات بازارهای طلا و ارز جان دوباره‌ای گرفته است.

ربع‌سکه برای اولین بار از هفته گذشته بالاتر از سطح ۱۵ میلیون تومانی قرار گرفت. از سوی دیگر نیز پس از اصلاح تندوتیز دلار تا محدوده ۶۰ هزار تومانی، اهالی این بازار شاهد برگشت قیمت هستند. این موضوع در کنار عملکرد ضعیف نماگرهای بازار سهام، تالار شیشه‌ای را در رقابت بازدهی هفتگی در جایگاه‌ آخر قرار داده است.

سرمایه‌گذاران و سهامداران انتظار دارند اوضاع معاملات با اصلاح بند س ماده ۶ قانون بودجه بهبود پیدا کند. همچنین محرک دیگری که بازار را تحت تاثیر قرار خواهد داد تعیین تکلیف وضعیت دلار نیماست. در صورتی که گپ میان دلار نیما و آزاد کاهش یابد، یا حداقل در مسیر کاهش قرار گیرد، تمایل سرمایه‌گذاران نسبت به خرید سهام افزایش خواهد یافت.

در حال حاضر، بدون مشخص شدن ابهاماتی که در ذهن سهامداران راجع به سقف مالیات و وضعیت دلار نیما وجود دارد، نمی‌توان انتظار متحول شدن وضعیت بازار را در روز پایانی هفته داشت.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901504

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • ثبات دلار و درهم و رشد یورو در معاملات امروز مرکز مبادله
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟